Politica retur

Politica retur

In cazul comenzilor ce sunt asimilate contractelor la distanta confor  OG 130/2000, consumatorul are dreptul a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul comenzilor ridicate de la magazinul fizic sau livrate de reprezentantii Rav Tools receptia trebuie efectuata in momentul livrarii, aceste comenzi’ neintrand sub incidenta contractelor la distanta.

De asemenea nu poate fi acceptat returul produselor executate pe baza de comanda conform specificatiilor si dimensiunilor comunicate sau acceptate de catre consumator.

Returnarea produselor

Returnarea produselor va fi efectuata pe cheltuiala consumatorului in conditiile in care produsul este complet si neutilizat, iar atat produsul cat si accesoriile nu au suferit deteriorari (in acest caz consumatorul va primi contravaloarea comenzii in contul din care s-a afectuat plata, sau in alt cont specificat de acesta in scris, prin email sau posta.

In cazul returnarii unor produse cu urme de utilizare sau cu defecte estetice (Zgarieturi etc.) vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a restitui partial valoarea produsului.