Producător blaturi

DOREȘTI O OFERTĂ?

Îți stăm la dispozitie pentru întrebări, comenzi și oferte

Blaturile de bucatarie din Cuarț Coante inclus minerale de Cuarț natural într-o proporție de până la 93%, făcându-le extreme de rezistente la zgârieturi și lovituri.

Structura foarte compactă blaturilor produse de Aerolith din material Coante nu permite dezvoltarea de bacterii, ciuperci etc. făcându-le pe acestea foarte igienice și potrivite pentru pregătirea alimentelor.

Blaturile din Cuarț Coante nu sunt absorbante fiind extreme de rezistente la pete și foarte ușor de întreținut.

Blaturile produse de Aerolith din Cuarț Coante nu sunt tratate chimic pentru a forma o pelicula la suprafață și nu necesită niciun tratament chimic pentru a deveni neabsorbante.

Rezistența chimica a blaturilor produse de Aerolith din material Coante este extrem de ridicată. Produsele de curățare cu PH intre 5 și 8.5 și produsele acide cum ar fi lămâia nu le afectează.

Blaturile Coante nu prezintă microfisuri ca în cazul pietrelor naturale, ele fiind foarte omogene și având aceeași rezistență în orice punct al materialului.

Aerolith execută blaturile din Cuarț Coante pe bază de comandă folosind Utilaje de ultima generație. Dimensiunile mari ale placilor de Cuarț ne permite sî executăm lucrările cu minim de îmbinări.

Dreamy

Mystic Blue

Calacatta Miranda

Nocturne

Elysee

Regulus