Termeni si conditii

Prin continutul acestui document dorim sa informam utilizatorii in privinta conditiilor de utilizare a site-ului AEROLITH.RO

Operarea site-ului AEROLITH.ro este asigurata de S.C. RAV TOOLS SRL, cod fiscal RO35365760, inscrisa in registrul comertului cu numar J40/15815/2015, cu sediul in sos. Colentina nr.381, sector 2, Bucuresti, Romania.

Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului

Intregul continut al site-ului este proprietatea RAV TOOLS SRL, iar extragerea si utilizarea informatiilor  fara consimtamantul RAV TOOLS SRL, in afara celor premise de lege consituie o incalcare a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului aerolith.ro

Pentru o eventual incalcare a dreptului de autor va rugam sa trimiteti sesizarea dumneavoastra pe adresa de email contact@ravtools.ro

Raspundere

Imaginile prezentate pe site pot prezenta diferente fata de produsele aflate in stoc. In aceasta situatie Rav Tools are obligatia de a informa cumparatorul inaintea livrarii produselor.

Imaginile, descrierile si preturile prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta finala, aceasta fiind trimisa clientului dupa o discutie cu unul din reprezentantii Rav Tools.

In cazul imposibilitatii de livra produsele comandate, valoarea maxima a  prejudiciului o reprezinta valoarea sumelor incasate de Rav Tools pana in acel moment de la client.

Politica retur

In cazul comenzilor ce sunt asimilate contractelor la distanta confor  OG 130/2000, consumatorul are dreptul a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul comenzilor ridicate de la magazinul fizic sau livrate de reprezentantii Rav Tools receptia trebuie efectuata in momentul livrarii, aceste comenzi’ neintrand sub incidenta contractelor la distanta.

De asemenea nu poate fi acceptat returul produselor executate pe baza de comanda conform specificatiilor si dimensiunilor comunicate sau acceptate de catre consumator.

Returnarea produselor

Returnarea produselor va fi efectuata pe cheltuiala consumatorului in conditiile in care produsul este complet si neutilizat, iar atat produsul cat si accesoriile nu au suferit deteriorari (in acest caz consumatorul va primi contravaloarea comenzii in contul din care s-a afectuat plata, sau in alt cont specificat de acesta in scris, prin email sau posta.

In cazul returnarii unor produse cu urme de utilizare sau cu defecte estetice (Zgarieturi etc.) vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a restitui partial valoarea produsului.